Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Zrinyi Miklós nemzetvédelmi...

A Zrinyi Miklós nemzetvédelmi egyetemen, van lövész felderítő szakirány?

Figyelt kérdés
az érdekelne,hogy van ilyen képzés ott,mert a neten nem találtam,és hogy milyen ranggal jár az iskola elvégzése.
2010. dec. 4. 15:20
 1/4 A kérdező kommentje:
ki szeretnék menni külföldre,ha végeztem
2010. dec. 4. 15:25
 2/4 Talán én? válasza:

Olyan hogy lövész szakirány nincs :D!

Úgy lehetsz lövész ha jól és pontosan célzol!

Ez a lövészeten elválik

és ha jó lövész leszel egy idő múlva a mester lövészeknél találod magad :D!

2010. dec. 19. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
van lövész képzése csak szerintem el van írva mert úgy lövész mint egy katona aki kap egy gépfegyvert nem mint mesterlövész
2011. jan. 15. 18:29
 4/4 anonim válasza:

Nos, én 15 éve végeztem el, akkor még Szentendrén volt a képzés. Ott volt többek között gépesített lövész és felderítő szak. Külön mesterlövészeket nem képeztek. Megtanultuk az SZVD Dragunov mesterlövészpuska kezelését, de spec. mesterlövész tanfolyam nem volt.

Ha meg külföldre akarsz kimenni a suli után, akkor fizetned kell, ugyanis a felvétel után alá kell írnod a tanulmányi szerződést, melynek alapján a képzés idejével megegyező időt le kell szolgálnod.

Amúgy miért nem mész egyből a légióba? Ott ha jó vagy akkor mesterlövészkedhetsz ezerrel.

2013. jan. 15. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!