Menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
Felvettek az Edinburghi Egyetemre, a tavalyi érettségim alapján pedig nagy valószínűséggel a Corvinusra is fel fognak, igaz, ott csak fizetősen indul a megcélzott szakom (gazdálkodási és menedzsment), Skóciában nincs tandíj. Ti hova mennétek?2012. ápr. 23. 20:03
1/6 anonim válasza:
Hát nekem sok ismerősöm volt kint Skóciában de ott sem fenékig tejfel az élet.Ez a te döntésed, ha van biztos szállásod és bírod anyagilag az ottlétet akkor én a helyedben megpróbálnám Skóciát, maximum hazajössz utána még mehetsz a Corvinusra is.
2/6 anonim válasza:
Skóciában tanulni tandíj nélkül is jóval többe kerül, mint amennyiből Budapesten megélsz + tandíjat fizetsz. De ha van rá módod, menj mindenképp!
3/6 anonim válasza:
igen, sajnos ez nehéz kérdés, mert amit skóciában megspórolsz a tandíjon, azt a szállás elviszi.
4/6 anonim válasza:
Ez tényleg nehéz költség, mert kb akárhova mész anyagilag ugyanott leszel. Ha a pénz nem akadály menj mindenképp egy próbát megér és kitudja hátha ott ragadsz lesz párod esetleg kifogsz egy jó állást jó pénzért sosem lehet tudni ezt. Persze ott sincs egy aranyélet, de ha van rá mód egy próbát megér.
5/6 anonim válasza:
Edinburgh, mindenképpen - világhírű egyetem, míg a Corvinust kis hazánk határain kívül senki nem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!