Érdemes egyetemre menni?
Figyelt kérdés
Ha felvesznek akkor is csak levelezőn tudnám csinálni és valószínű,hogy költségtérítésesen.Szóval közben dolgoznék is.Persze ha lenne munkám.Most van egy szakmám és érettségim,de így sem kellek sehova.Mi van ha az egyetem elvégzése után sem lesz jobb?Annyira kilátástalannak látom az egész jövőt!Én szeretnék tanulni,mert talán egy diplomával jobb lesz,de közben meg látom,h milyen sokan munkanélküliek diplomával.Itt vagyok 22-évesen és nem tudom hogyan lenne jobb.2012. ápr. 20. 15:36
11/11 anonim válasza:
Mindenki hagyja el Magyarországot !!! Ez az ország élhetetlen !!! Az utolsó oltsa le a villanyt !!!
Csorbanisztánban a fiataloknak semmi esélyük sincs arra, hogy önálló, saját életük legyen ! Aki a rendszerváltás után született annak semmi kedvezmény nem jár !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!