Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fényképezéssel meg lehet élni?

Fényképezéssel meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Imádok fénykpezni.Nagy álmom,hogy olyan munkahelyem legyen,ahol annyi a dologom,hogy utazgatok a vilában(mert imádok utazni)és vényképeket készitek egy bizonyos újságnak.Esélytelennek tartsátok?
2009. jún. 20. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, esélytelen sajnos rossz helyre születtél. A national Geographic munkatársai nem magyarok közül kerülnek ki, és Nánási Pál sem lehet mindenki. Én stockfotózom, ill rendezvényfotózásból össze tudok szedni egy kis mellékest, de főállásnak isten ments...
2009. jún. 20. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Á ne reménykedj, Én több ügynökségnek is modellfotózok, és tudod jóformán sokszor örülök ha nullán vagyok. Ez magyarországon nem jelent pénzkereseti lehetőséget sajnos.
2009. jún. 20. 18:28
 3/4 anonim válasza:

Előbb szépen tanulj meg helyesen írni,utána legyél olyan intelligens mint Frey Tamás.Tanulás és fotózásszeretet.

Az álmodat soha ne add föl mert szép álom!Ezért is álmodják ezt sokan!!Ha sikerül kivitelezned is akkor Te voltál az ügyesebb.Ha nem akkor is legalább volt egy szép álmod!!Ne add föl!

2010. nov. 23. 22:09
 4/4 anonim válasza:
100%
Ki mondta??Valamelyik miniszterelnökünk?:::Merjünk nagyot álmodni!!
2010. nov. 23. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!