Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyek lesznek azok a szakmák,...

Melyek lesznek azok a szakmák, amikkel a leginkább meg tud élni egy nő 2012-től? Mit érdemes tanulnom, hogy nagy eséllyel legyen munkám?

Figyelt kérdés
Egy éve diplomáztam mint óvodapedagógus, azóta sem találok munkát a Balaton környékén. Állások csak Budapesten vannak a szakmában, de ott kb. napi szinten hírdetnek, de nem szeretnék elköltözni. Jelentkeztem diplomámat félretéve a nagy bevásárlóközpontok, hipermarketek pénztárosi, árufeltöltői posztjaira, de eddig nem sikerült elhelyezkednem sehol. Még takarítónői állást is pályáztam hotelekbe, panziókba, de nincs tapasztalatom így szóba sem állnak velem. Az egyetlen lehetőségemnek azt találom ha felnőttképzésben tanulok mást/borsos áron/... Mit kellene tanulnom hogy megéljek?
2011. okt. 2. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:
TB-t (társ.bizt.)
2011. okt. 7. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
FRANCIÁZNI
2011. okt. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!