Minek érdemes tanulni manapság?
Figyelt kérdés
10.-es vagyok és most kell eldönteni mint tanulunk emelten, de mivel nem tudom melyik egyetemre kellene mennem, így nem tudom mit vegyekk emeltre, egyáltalán milyen szakmákra van kereslet..stb.
Egyébként inkább humán beállítottságú vagyok, jó vagyok történelemből, idegennyelvekből (angol, olasz), illetve magyarból. Ami nagyon nem megy az a fizika ill. a matek.
Szerintetek?
2012. ápr. 11. 20:05
1/7 anonim válasza:
Német, Angol. GoodBye Magyarország.
2/7 anonim válasza:
Talán "hivatásos eltartottnak", ha van ilyen.
3/7 anonim válasza:
Amire kereslet van az az idegen vezető, szinkrontolmács, orvos :)
Biztos a nyelvet venném emeltre :D
4/7 anonim válasza:
Ha mekibe akarsz dolgozni, akkor bölcsésznek.
5/7 anonim válasza:
orvooos? hogy jön ide a humán beállítottsághoz?
6/7 anonim válasza:
Gondolom a keresett szakmákra gondolt, miért kell mindig mindenkibe belekötni?
7/7 anonim válasza:
Szerinted szerencsétlent mennyire érdekelheti az orvosi pálya ha humán beállítottságú?:D Hallod a nem megy neki a fizika, matek mondat mellé ennyi erővel egyből felsorolhatnám az összes mérnöki pályát mert "keresett szakma":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!