Mit tanultok/tanultatok írásbeli érettségikre?
magyar,matek,töri,nyelv?miket néztetek át?megtanultátok a szóbeli tételeket már írásbeli előtt?
nem tudom mit csináljak :D
Matekból órán oldottunk meg korábbi érettségi feladatokat, nekem az tökéletesen elég volt, nem igényelt a tárgy további otthoni felkészülést ( mondjuk sosem volt problémám a matekkal).
Nyelvből csak a témákat ismételtem át, hisz a levél nagyon fontos. :) De ha nem vagy biztos a nyelvtanban, akkor a fontosabb vonzatokat mindenképp fusd át.
Töriből csak a tankönyveket futottam át, szerintem bőven elég az. Elég laza a töri írásbeli, nem igényel átfogó tudást, bőven elég a paraszti logika és az atlasz ésszerű használata.
Magyarból szintén órákon át készültünk a szövegalkotásra, ott lehet a legkönnyebben elcsúszni.
Én csak írásbelik után kezdtem el tanulni szóbelire, de nem hátrány, ha már az írásbelin birtokában vagy a tudásnak, rosszul nem jöhet! (Főleg magyarból, amikor példákat kell felhoznod.) :)
Értem én, hogy nem tudod mit csinálj, de ne csak ülj és várj a jószerencsére, hanem tessék nekiállni, mert könnyen megütheted a bokád! Hajrá!
köszi
azt hiszem nekiállok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!