Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan készültök az írásbeli...

Hogyan készültök az írásbeli érettségikre? Miket ismételtek át stb.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ez személyre szabott szerintem :D pl nekem atörikönyveket ugy előről kéne tanulni... matekkal olyan nagyon nem tudsz mit csinálni, gyakorolni esetleg meg szokni a függvénytáblát. Magyarból elemzésgyakorlás, fogalmazások formáinak ismétlése + irodalomtörténeti korszakok.... nyelvből felesleges tanulni már.
2010. ápr. 2. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
töri nehogy már. 2 éve érettségiztem, gyűlöltem a törit, sosem tudtam. 94% lett. benne van minden a forrásokban, meg hátul az atlasz kronológiai összefoglalójában. vagy éppen a térképeken. minden név, évszám. alig kell valamit tudni, csak olvasni, értelmezni meg másolni. matek az készségtárgy, amúgy ott a négyjegyű. irodalomra semmi sem kell, csak a tehetséged. max nyelvre és plusz tárgyra kel tanulni. de ezeket meg mindenki tanulja a 4 év alatt is.
2010. ápr. 2. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ezért mondtam h személyre szabott:)

Nekem pl eszembe se jutna nyelvre tanulni.

És azért magyar érettséginél nem árt ha fel tudsz építeni egy összehasonlító verselemzést pl. bár nekem az jön magától és értem, van aki nem.

2010. ápr. 2. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én se a szóbelire, se az írásbelire nem készültem és meglett az érettségi. Nem lett túl jó de legalább van és nekem ez volt a lényeg.
2010. ápr. 3. 05:53
 5/5 anonim ***** válasza:
ha fontos neked a jó jegy, akkor vehetsz felkészítő könyveket például itt sok féle van: [link] innen pedig megtudhatod miből mit kell tudni: [link]
2010. ápr. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!