Mit gondoltok, hogy fognak alakulni az Önköltséges Gazdasági Képzések ponthatárai?
Figyelt kérdés
Csak saccolásra gondolom, nem meghatározásra. : )2012. ápr. 6. 22:50
1/7 anonim válasza:
Ez így nagyon tág,mert pl. ha a BGF-et nézed nagy különbségek voltak a költséges és az állami ponthatárok között, BCE-n meg eddig is magas volt mindkettő.Szóval szerintem ahol olyan alacsony volt a költséges mint a BGF-en ott nő majd az eddigihez képest olyan 100 pontot.BCE-n meg szerintem az államihoz képest kicsit kevesebb lesz de nem túl sokkal.
2/7 A kérdező kommentje:
és a vidéki iskolákon? : )
2012. ápr. 7. 15:27
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok képben az összes iskola ponthatárával de gondolom vidéken is ugyanaz a helyzet mint a BGF-nél,feltéve ha kifizetik a tandíjat ha meg nem akkor vagy marad alacsony ponthatár vagy nem indul egy-egy szak.
5/7 A kérdező kommentje:
Veszprémbe. : )
2012. ápr. 7. 16:19
6/7 anonim válasza:
szerintem azért nem lesznek annyira magas ponthatárok, mert pl a BGF és a BCE esetében, mindkettő gazdasági, ha felviszik a pontjaikat, és tartják a színvonalat, saját magukat sorvasztják el
7/7 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság. : )
2012. ápr. 7. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!