Van valami jó tanács hogyan vegyek át mindent jövő hét keddig?
szia! en is jvo heten kedden kezdek, osszeszedtem a teteleket, beosztottam minden napra mit tanulok meg. pl ma magyar irodalom 2 novella 4 regeny. holnap ami megmaradt magyar irodalombol...holnaputan pedig lira...utana kezdek neki mas tantargynak, aztan ismet elo veszem a magyart majd a magyar elott...
mivel kezd a kormomre egni a gyertya arra keszulok ami hamarabb van, de termeszetesen ha hamarabb befejeztem a tervezett anyagot akkor kezdek valami masnak. egesz nap tanulok reggel 10 tol este 7-8 ig. attol fugg hogy birom. kozben kell szuneteket tartani, kulonben az egesz nem er semmit. sok sikert:) hol erettsegizel?
Szerintem az a lényeg, h mindent olvass át. Ne legyen olyan tétel,, amit még előtte nem is láttál. Persze, kicsi az esély h pont azt húzod, de megvan:S
Verselemzéseknél lehet rizsázni rendesen:D Hidd el, ott majd minden eszedbe fog jutni:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!