Továbbtanulással kapcsolatos kérdést tárok elétek, remélem értelmes diskurálás lesz ebből. (? ) Pedzegetésekbe szeretnék belemerülni tényleg érdemesen.
Nem is az eredményeid felsorolását kritizáltam, hanem az ilyen és ehhez hasonló marhaságokat:
"A ráció képezze hozzászólásaitok magját amelyeknek kvintesszenciája ugyanakkor az előrehaladást szolgálja fontolva."
"Edinbóróra vagy brit fonetikával Edinbrára"
Teljesen felesleges nagyzoló cicoma.
Ne foglalkozzatok vele, 2 lehetőség van:
1.: Tényleg ekkora öntelt okostojás(a szó legrosszabb értelmében), és itt veri magát az undorító stílusával
2.: Egy troll, aki poénból írta, és röhög rajtatok hogy felhúzzátok magatokat.
Nekem nem volt türelmem végigolvasni...
Nem értem, hogy itt egyesek milyen ,,stílusról" beszélnek, írnak. Az meg végképp felfoghatatlan számomra, mindezt hogyan hiheti el a kérdező.
Attól, hogy valaki néha-néha odarittyent a mondanivalójába egy-egy szofisztikált szót (egyáltalán nem többet a kelleténél -- leszámítva azt az utolsó mondatot), nem lesz stílusa. A kérdező egy átlagos, beképzelt, magát felsőbbrendűnek képzelő 17 éves lány volt egy jó nyelvvizsgával. Nagy dolog, az utcán hasonló kamaszok tömkelegével találkozom.
Azt írta, más nyelvezetet használ baráti körben, fórumokon és tanáraival. Magától értetődő lenne tehát, hogy különböző közegekben megfelelően képes is használni eme ,,adottságát". Kérdem én, képes a visszajelzések alapján? Nem.
Egyszerűen nincs tisztában a kérdező azzal, hogy minek hol a helye. Ez pedig egy rendkívül alacsony érzelmiintelligencia-szintre utal.
Pszichológián kiszűrik az ilyet. Irodalomra - mivel ez a ,,nyelvezet" se nem irodalmi, se nem archaikus, annál is inkább össze-vissza fecsegő, mondatokat tagolni rendesen nem tudó, buta, pökhendi - szintúgy kevés esélye van. Filozófiára alkalmatlan, gondolataiban semmi egyedi sem fedezhető fel, fogalmazási készsége - egyáltalán ha beszélhetünk ilyenről - pedig messze Heideggeré alatt van.
Hangsúlyozom: 17 éves korában ezen a szinten állt a lány. Biztosra veszem, hogy sokat változott azóta és jó irányba, de amilyen akkor volt, az förtelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!