Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen foglalkozás lenne a...

Milyen foglalkozás lenne a nekem illő?

Figyelt kérdés

szeretem a történelmet és a biológiát.Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok olyan foglalkozásokat mondani amely e 2tárgyal fogglakozik?de inkább a történelem, de olyan ami nem is olyan nehéz de mégis ezzel foglalkozik.....

köszi előre is :)

2009. jún. 12. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

antropológus?

társadalom v bölcsész tudományi karokon szokott lenni kulturális antropológia szak. Szerintem ezt tetszene neked, bár én úgy gondolom ez nem túl életképes Mon

2009. jún. 12. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem válassz valami biosszal kapcsolatosat.a term.tudományos végzettségűekért kapkodnak manapság,ill.csak kapkodnának,mert kevesen vannak..a törit meg hobbi szinten is tanulhatod.

-->vagy tanári szak:biosz-töri szakpár.

2009. jún. 12. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

felül tudod váltogatni a menüpontokat.végzettség,szakmacsoport,feltételek..stb...állítsd be ahogy neked jó,és kiadja h.mi lenne neked a legjobb!!

2.voltam

2009. jún. 12. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2009. jún. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!