Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik nyelvvel...

Szerintetek melyik nyelvvel tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

Harmadikos gimnazista vagyok, már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy mégis mit kezdjek magammal. :)

Amit biztosan tudok: CSAK a nyelvekkel akarok foglalkozni, sajnos másban nincs tehetségem..

Beszélt nyelveim: angol, spanyol, német, olasz.

Spanyolból középfokú nyelvvizsgám van.

Terveim: angol felsőfokú nyelvvizsga, olasz középfokú nyelvvizsga, angol emelt szintű érettségi, német középszintű érettségi.

A Szegedi Tudományegyetemen szeretnék tanulni, ezt biztosan tudom, de nem tudom eldönteni, hogy:

1.anglisztika vagy romanisztika?

2.ha romanisztika, spanyol vagy olasz szakirányi alapképzés?

Fordító és tolmács szeretnék lenni, mellette pedig a szezonban külföldön idegenvezető. :)

Kicsit sokat akarok egyszerre...:P Ti hogyan döntenétek?

2012. márc. 15. 15:13
 1/1 anonim válasza:
Szia! Szerintem romantisztika, és azon belül spanyol. A spanyolt több országban használják, mint az olaszt. Sok sikert az egyetemen!
2012. márc. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!