Mit csináljak, hogy jobban tanuljak?
Angolból ált. szókártyázok + külön nyelvtanozok szavakat így se tudom megtanulni /volt hogy egybe volt az egész ugy se ment/
Magyar: hiába tudom itthon hibátanul elmondani a verset ott már csak 3asra birom elmondani
elemzéseket gyakorolni szoktam meg a fogalmazásokat arra azt mondja a tanár hogy szerinte pocsék a fogalmazó képességem
töri tanulok és meg ok.
föci biosz hiába tanulok 2 éhttel előtte boldog vagyok ha éppen átcsusszanok /hiába írok jegyzetet, hiába olvasom a tk.t a füzetet nem megy a megtanulássa/
de a fő probléműm talán mégis a matek mert ott hiába csinálom azt hogy megtanulom az elméletet nem birom gyakorlatban alkamazni /legalábbis most nem, de úgy az esetek 60-70%ba megy most olyan téműba vagyunk hogy érteni se értem nem még hogy meg csinálni hiába fújjon kívülről azta 2 oldal elméletet/
matekból felfogom mert akárhányszo kihív táblához eltudom mondani saját szavaimmal és még se tudom meg csinálni
de pl:. bioszból elég valószínű mert ott máűr erre képtelen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!