Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy készültök a szóbelire?

Hogy készültök a szóbelire?

Figyelt kérdés
Már most ideges vagyok miatta,mert félek hogy akkor semmi nem jut majd az eszembe.
2009. jún. 8. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 19-én lesz, és nem tudok semmit... Hiába tanulok, nem marad meg a fejemben.
2009. jún. 8. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is félek hogy ott, nem jut semmi az eszembe, de te ( első válaszoló) próbáld meg lejátszani a fejedben amit olvastál, vagy készíthetsz egy összefüggő jegyzetet róla, esetleg kiskártyákat is gyárthatsz hogy ellenőrizd a tudásod,és a tükör előtt vagy rokonnak, barátnak felmondhatod. Sok sikert hozzá! Egyébként nektek miért 19-én lesz, vagy ez változik iskolánként?
2009. jún. 8. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem már nem érettségi lesz hanem szakmunkás vizsga, de az érettségi szóbeli része is iskolánként változó időpontban van. Sok szerencsét neked is!
2009. jún. 9. 13:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2009. jún. 9. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Én tavaly érettségiztem. Angolból egyáltalán nem készültem a szóbelire, magyarból az évközben kidolgozott tételeket néztem át, töriből a könyvet, meg az órán írt jegyzeteimet a megfelelő tételekhez. Fizikából a négyéves anyagot, kémiából meg OKTV miatt megvolt az emelt... Igazából a középiskola arról szól, hogy 4 évig az érettségire készülsz...

De jelenleg is van szóbelim. Egyetemen ebben a félévben szerves és szervetlen kémiából volt. Itt is vannak megadott tételek, de én nem azokat dolgoztam ki, hanem megtanultam a könyveket, aztán átnéztem még egyszer a tételeknek megfelelően, és hozzávettem azt, amit az előadáson leadtak.

Bár az ismerőseim azt szokták mondani, hogy belőlem nem érdemes kiindulni...

2009. jún. 14. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!