Iskolaváltás?! (sürgős)
Figyelt kérdés
9.-es vagyok most. 8. évvégén 4,6os átlaggal végeztem, felvettek egy nagyon jó kéttannyelvű iskolába amiről álmodtam. Csak ez az álom rémálommá vált számomra. Elkezdtek piszkálni, és alaptalan pletykák terjengeni rólam. Ezáltal sajnos nagyon (!!) leromlottak a jegyeim már a 2hónaptól kezdve. Iskolát szeretnék váltani, aminek nem nagyon tudom a menetét. És milyen iskolák ajánlottak? Kellene orvosi igazolás arról hogy "kezelés" alatt áltam/állok, valamint hogy ezek gátoltak a tanulásban?2012. márc. 3. 22:05
2/20 anonim válasza:
szerintem hívjatok fel egy olyan iskolát, amit kiszemelsz magadnak, ami tetszik, és ott meg kell érdeklődni, hogyan mehetsz át, onnantól kezdve segítenek
sajnálom, nem jött be ez a suli, de remélem, nem kell annyira radikális dologhoz nyúlni, hogy átmenj másik iskolába
3/20 A kérdező kommentje:
Osztályváltás se segítene túl sokat. Mert ez az egész iskola egybefolyik. Tehát minden osztály tud már erröl a pletykáról, ami irtózatosan zavar.
2012. márc. 3. 22:13
4/20 anonim válasza:
És mi az a pletyka? Tanárok is benne vannak?
5/20 A kérdező kommentje:
Olyan pletyka amelynek se eleje se vége nincs. És igen, a tanárok azthiszik hogy én indítottam ezt az egészet. Pedig ez ment szeptembertöl amit én októberben tudtam meg.
2012. márc. 3. 22:14
6/20 anonim válasza:
Ne menekülj a problémák elől. Szállj szembe velük, old meg őket és vívd ki a győzelmet!
7/20 A kérdező kommentje:
Hogyn vívjam ki ha lelkileg összetörtem? Minden erőmmel rajta vagyok, próbálom teljesíteni a szintet, már mindenféle módon. Nem adtam eddig fel ezek után sem fogom. Csak máshol kellene folytatnom.
2012. márc. 3. 22:16
8/20 anonim válasza:
"Nem adtam eddig fel ezek után sem fogom. Csak máshol kellene folytatnom."
Ha elmész az egyenlő a feladással, fegyverletétellel. Biztos ezt akarod?
9/20 anonim válasza:
A szüleid ehhez mit szólnak? Nekik kell ezt intézni.
10/20 anonim válasza:
épp ez az h ennyitől ne törj össze lelkileg. ezek csak pletykák, jönnek mennek. ne foglalkozz ezekkel, és pár hét alatt el is felejtődnek. (tapasztalat).
legyen egy kis kitartásod/akarat erőd, mert ha most feladod milyen leszel felnőtt korodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!