Tovább tanuljak vagy ne? Bövebben lent
Figyelt kérdés
Fodrasznak tanulok Uj oktatóhoz kerültem! 3 éves a tanfolyaam, 2 évet tanultam egy szalonban, Nemsok mindent Tanultam, csak az év végi vizsgára készültem fel. MOst az uj oktatóm ajanlotta azt h bukjak meg a Vizsgán,és járjam ujra az utolso évet!! Es nem tudom mit tegyek, mert minden vizsga feladatot tudok,de Semmilyen mas frizurat nemtudok kialakitani. Es azt mondta az oktatóm nagyon tehetseges vagyok jol állok hozzá és ügyes. De keveset tudok! ÉS ha atmegyek a vizsgán es elkelmennem dolgozni, szinte 5 fajta frizurát tudok kesziteni! Es ez szerintem kevés:( Egy fodrászatban.... AZ a kérdésem h Ujrajárjam e ezt az utolso évet, hogy többet tudjak kihozni magambol2012. márc. 3. 17:51
1/1 anonim válasza:
Szerintem ha sikerülne a vizsga hülyeség megismételni az évet. Vagy az lehetetlen, hogy papírral a kezedben tanulj meg további frizurákat? Gondolom ha x dolgot tudsz és ehhez képest tudsz mindent a vizsgához akkor nekem az jön le, hogy ami azon felül van külön kell megtanulni. Vagy még ami eszembe juthat az, hogy a vizsga nagyon gyenge ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!