Hol és mit tanuljak tovább? bővebben.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek rajzolni és tudok is szépen. Érdekel a történelem. 4-es átlagom van és fizikán és kémián kívül minden megy. Nyelvekkel kicsit gondba vagyok de már az is egész jól halad.(angol az már jól a németet utálom):)Most 10.-es vagyok általános gimiben. ötlet? (Egyetem vagy Főiskola)2011. febr. 12. 10:04
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
2év múlva? Jövőre fakkt és most kell választani.. nem az utolsó pillanatban szeretném kitalálni hova menjek.
Köszii ezeket a sulikat. De pl: képzőre bejutni.. elég nehéz nekem mert csak sima gimibe járok és nem rajzos suliba ahol azért kicsit komolyabban tudnak mindent :S
2011. febr. 12. 10:54
4/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nagyon jó,hogy előre tudod,hogy mit is akarsz:)
Nekem elsőre rajz-töri (vagy angol)szakos tanár ugrott be!
Tudom,hogy nem megy jól nekik manapság,de taníthatnál egyetemen is...
5/7 A kérdező kommentje:
Ez már nekem is beugrott hogy jó lenne tanítani Töri-Rajzot. Ez nagyon bejönne. De kerestem főiskolát mert ink általános iskolai tanár lennék szívesen de amugy mind1 nekem :D nah de nem találtam hogy így töri-rajz képzés lenne. Töri-Föci Töri-Magyart találtam :S vagy én találtam hülyeséget? :D
2011. febr. 12. 11:01
6/7 anonim válasza:
(előző vagyok)
Nem tudom,hogy hogy képzik őket,de nekem pl. eddigi mindkét rajtanárom föci-rajz szakos volt.De ismertem magyar-média meg angol-német szakosat is...úgyhgy szerintem minden további nélkül lehetsz töri-rajz szakos.
7/7 anonim válasza:
masodik valaszolo vagyok: ha mondjuk tori-rajz tanar szeretnel lenni, felveteliznid kell kepi abrazolas alapszakra es mellette felvenni a tortenelmet minor szakban. Miutan megvan az alapszakos diplomad, felvetelizel tanari mesterszakra, es csak ezutan lesz meg a tanari diplomad amivel tanithatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!