Pls help, Hol tanuljak tovább gimi után?
Már megbántam, hogy gimnáziumba mentem, hiszen itt max. érettségit és nyelvvizsgát fogok szerezni, míg egy szakmunkás havi 30-40000 ft ösztöndíjat kap, majd utána vígan elhelyezkedhet és dolgozhat.
Jól tanulok, 4eseim 5öseim vannak, most vagyok 11.es. De fogalmam sincs, hogy a főiskolai képzések nevei mit takarnak, el lehet-e helyezkedni azzal diplomával valahol is.
Szeretem a természetet, állatokat, szeretek horgászni (xd) sportosnak is hiszem magamat. Annyira nem vagyok a szavak embere, de ezen még lehet változtatni :) Matekot nem sorolnám az erősségeim közé, angol viszont elég jól megy. Viszont sajnos nem tudom, hogy mi is érdekelne igazán, szívesen fogadnék néhány tanácsot.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Szia!
Ezekkel én is nagyjából tisztában vagyok. Mérnök nem hiszem, hogy nagyon esélyes lenne, esetleg valami természetvédelemmel kapcsolatos dolog van, ami keresett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!