Létezik olyan egészségügyi szakképzés, ahol nem kell tűvel megszúrni másokat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 09:57
21/35 anonim válasza:
Gyógyszerész, gyógyszertári asszisztens.
22/35 A kérdező kommentje:
Ez a terület is közel áll a szívemhez. De inkább lennék olyan laboros 'háttérmunkás' vagy esetleg valami orvos/szakorvos jobbkeze.
2012. febr. 29. 13:51
23/35 anonim válasza:
Pl nálunk anno a suliba védőnő adta be az oltást, szóval kell tű. Barátnőm meg gyógytornásznak készül, de a szakosodás előtt nekik is kellett tudni vért venni.
24/35 anonim válasza:
Na puff elfelejthetnéd akkor az eü-t
25/35 A kérdező kommentje:
Én is az imént ezen gondolkodtam, és valóban volt olyan oltás,amit a védőnőtől kaptam...
2012. febr. 29. 14:34
26/35 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de vagy lépj túl ezen a hülyeségen, vagy felejtsd el az eü pályát.
Megértem, hogy mondjuk nem akarsz felvágni vkit, operálni, végbéltükrözés csinálni...nah de egy injekció vagy vérvétel?
Győzd le a fóbiád és kész.
27/35 anonim válasza:
Még egy ápolónak is tudnia kell injekciót beadni.
28/35 A kérdező kommentje:
Elhiszem,hogy ez nem is olyan hű,de nagy dolog(csak én csinálok belőle problémát). Ennyire gyerekjáték lenne pl egy vérvétel?
2012. febr. 29. 18:40
29/35 anonim válasza:
Megértem a problémád, hidd el én sem nyújtanám a karom egy fullkezdőnek aki most vesz első alkalmakkal vért másoktól. Meg én se szeretnék másoknak fájdalmat okozni.
30/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést!:)
2012. febr. 29. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!