Melyik FSZ-t válasszam? Kereskedelmi, költségvetés-gazdálkodási, nemzetközi logisztika?
Tehát a 3 verzió:
Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző
kereskedelmi szakmenedzser
Költségvetés-gazdálkodási szakügyintéző
Már van egy BA diplomám, meg most fejezem be júniusban az MA-t..
De mind2 bölcsész jellegű.
Szóval nem 100%, h el tudok majd helyezkedni, ezért szeretnék még egy FSZ-t is elkezdeni szeptemberben.
Ezt a 3-mat jelöltem meg felvételi eljárásban.
Majd lehet még 1x sorrendet módosítani és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyikkel mennék többre?
Tudom h amiből van felsőfokú (diplomás) képzés,(pl logisztika), annak az OKJ-ja nem sokat ér, de mégis..
Az is lehet, h levelezőn végezném majd, ha közben találok valami munkát.. De szeretnék vmi "kétkezi" szakmát, hamár megtehetem államilag finanszírozott formában..
Most a logisztika van első helyen..
A költségvetésitől kicsit félek a sok matek, statisztika stb. miatt.
A kereskedelmit meg amolyan Jolly Joker-nek gondoltam h kereskedelmi végzettséggel mindig vannak hirdetve állások..(OK, h nem lennék belőle milliomos de ha csak az elhelyezkedés lenne a tét..
Szóval ezek FSZ-ek (így hallgatói jogviszonnyakl tanulhaték OKJ-t) Ezt a 3mat módosítani már nem tudom mivel a jelentkezés lezárult.
Vagy inkább nem egyetem által meghirdetett, sima OKJ-ra kéne inkább mennem? Ahol nem hallgatói jogviszonyt kapok.
Szóval melyiket javasoljátok előre tenni a 3 szak közül?
*jogviszonnyal
*tanulhatnék
* -1 "inkább"
Mind3-nál van számvitel és pénzügy :)
ebből nekem kettő megvan, ezért a legjobb sorrend:
1.Nemzetközi Sz. és Log.
2.Költségvetés & G
3.Kereskedelmi szm.
Kereskedelmire semmiképpen se!:D
köszi!
tudom h mindnél vannak matekos dolgok, dehát muszáj lesz magammal kompromisszumot kötni:D
Hamár bölcsész diplomám van:P kénytelen vagyok váltani:S
De azt hiszem talán megbírkóznék a matekkal, ha a szükség úgy hozza!
Amúgy a logisztika tárgyai még vonzanak is!!
Neked is van ilyen végzettséged?
El tudtál vele helyezkedni? Nem ütköztél abba a problémába, h logisztika állásokat főleg felsőfokú végzetségűeknek kínálják?
Mik a tapasztalatad a képzésről?
Hol végezted?
Kereskedelem miért ne?
bocsi a millió kérdésért:D
köszi előre is!
BGF-en végeztem pénzügyi szakügyintézőt és a nemzetközi száll. és logisztikai szakügyintézőt, most éppen "raktár ellenőr" vagyok, kb 3 hétre rá megszereztem ezt az állást, egyébként a raktárat majdhogynem csak távolról látom, mivel csak a papí részét és ellenőrzését végzem :)
Te hova jelentkeztél?
Szolnok. Tudom a BGF talán jobb lenne:S
De azért Szolnok, csak mert van kihelyezett képzése a lakhelyemen.:P
Az FSZ a B terv, ha nem találok munkát a diplomámmal, akkor költséghatékonysági szempontból (utazás, albérlet stb) jól járnék ha otthon tudnám végezni a képzést:)
Szóval akkor a logisztikával el tudtál helyezkedni?
Egyébként a BGF-en mennyire volt kemény a szak?
még1x nagyon köszi a választ amúgy!
mostmár szinte biztos h meghagyom 1. helyen a logisztikát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!