Milyen szakmát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Idén fogok érettségizni de nem vagyok valami jó tanuló meg nem is tudnánk fizetni az egyetemet ezért el akarok menni felnőtt képzésen tanulni.De nem OKJ-sen hanem rendes szakmát tanulni.Milyen szakmát ajánlotok?Tanárom azt mondta, hogy szinte minden szakma hiányszakma.Ez igaz lehet?
Köszönöm az értelmez válaszokat!
2012. febr. 28. 18:28
1/4 anonim válasza:
Nagyjából igaza van a tanárodnak,mert már mindenki a diplomára hajt, és így egyre kevesebb a szakember.
Fiú vagy vagy lány? Mi érdekel?
Festő,gáz-vízvezeték szerelő, szakács,pék,varrónő?
2/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok!
Igazából nem tudom, hogy mi érdekelne ezen a téren.Azt tudom, hogy építőiparban(pl. kőműves)nem akarok dolgozni.
Gondolkoztam: esztergályoson, villanyszerelőn vagy akár pincér és mixer tanfolyamon is.
2012. febr. 28. 19:55
3/4 anonim válasza:
CNC esztergályos, erről szerintem tovább tudsz menni CNC programozóira, vagy egyből válaszd a programozást (ami mondjuk elég kemény, sokszor még egyetemistáknak is nehéz, de hidd el, nem lehetetlen megtanulni). Jó fizetést fogsz érte kapni, nem a programozói már kifejezetten szellemi munka, és biztosan lesz helyed.
4/4 anonim válasza:
az utolsó mondatban a "nem" az "mert" akart lenni, bocsi,nem tudom, hogy sikerült így elgépelnem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!