Milyen szakmát ajánlanátok (15/f)? (lent)
Rajzból dicséretes ötös vagyok/voltam, szeretek is rajzolni, nyelvekből is jó vagyok, az informatika is jól megy, de az a probléma vele, h kell hozzá matematikai tudás is és matematikából elég gyenge vagyok:/
Rajztanár nem szeretnék lenni és nem tudom, h milyen fix fizetésű rajz szakma van amit szeretnék is. Szeretek egyedül/kis tömegben, megszokott emberek mellett dolgozni, szeretek a kezemmel alkotni...hajlékony vagyok(lábamat a nyakamba teszem stb), de testnevelésből hármas vagyok mivel nem jó a fizikumom, gyönge a tüdőm(a mellkasommal van valami amit műteni kéne...). Az embereknek szoktam tanácsokat adni olyan dolgokkal kapcsolatban is amit én még nem éltem meg, könnyen szót értek velük, sőt, néha manipulálom is őket, de csak, ha a szükség úgy kívánja, fizikailag ápolni az embereket nem szeretem. Szeretem a tudományt(fekete lyukak, kozmosz, géntudomány stb), de sajnos(ahogy fent is írtam) matematikából gyenge vagyok.
Köszönöm a segítséget!
Sajnos küszködök a matekkal és már azt is felvetették, h kivizsgálnak, h van e vmi "agyi hiányosságom"(fogyi vagyok e) matek téren...pedig gimnazista vagyok:/
Pedig az alapvető logikámmal nincs baj. A számolás, a terület-, kerület számolások mentek csak a gimis matek nem...de az is igaz, h emelten tanuljuk, de a humán tárgyakhoz elég, ha megcsinálom a házit(van amihez az se kell) és ötös, de a reál az problémás...élen matek-fizika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!