Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pedagógia alapszakon tanulok,...

Pedagógia alapszakon tanulok, hogyan tovább ha óvodában szeretnék dolgozni?

Figyelt kérdés
Óvónőként szeretnék dolgozni, akkor elkell végeznem az óvodapedagógust is vagy van valami mesterképzés vagy ilyesmi ami ráépül a pedagógia alapszakra amivel már tudnék óvodában elhelyezkedni?
2012. febr. 27. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Eleve óvódapedagógusira kellett volna menned, mert ped-ről nincs átlépés oda. Pedet hagyd abba, lótúrót sem ér. Mit tippelsz, honnan tudom? :S
2012. febr. 27. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
jah igen igen eleve arra kellett volna mennem, már tisztában vagyok vele egy ideje, csak amikor elkezdtem a pedagógiát akkor még nem tudtam melyik irányba szeretnék elindulni csak a pedagógia volt biztos és most fogalmazódott meg bennem a gondolat (most, hogy már van egy kis rálátásom), hogy mit is szeretnék konkrétan. Akkor ez zsákutca? :-/
2012. febr. 27. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, zsákutca. Javaslom, jelentkezz a megálmodott dologra, és ha tudod, ismertesd el az elvégzett kurzusaidat.
2012. febr. 27. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért ezt a megkezdett félévet mindenképp vedd komolyan, és fejezd be, vizsgázz le mindenből, a tárgyak nagy részét el tudod majd fogadtatni óvodapedagógián.

A jövő évet szerintem passzold, ne fogyaszd az államilag támogatott féléveidet, inkább dolgozz, tanulj nyelveket, menj ki külföldre au pairkedni, és februárban újra felvételizhetsz.

Sajnos pont pár napja járt le a jelentkezési határidő..

2012. febr. 27. 22:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel a sima pedagógiámmal egyáltalán nem tudok elhelyezkedni óvodában? :(
2012. febr. 28. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz. Napközi nevelőtanár, kollégiumi nevelőtanár, és egyes módszertani könyvek megírásánál segítő, tankönyvelbíráló lehetsz. Szóval lócitromot se ér.
2012. febr. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!