Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdaságinformatika alapszakon...

Gazdaságinformatika alapszakon milyen mértékben és nehézségben van matek?

Figyelt kérdés
Beírtam "vésztartalék"-szaknak utolsó helyre, de nem vagyok egy matekzseni(3-mas középsuliban végig). Nagyon megszívom ha ide kerülök?
2012. febr. 26. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Deriválás, integrálás alap, aztán nektek van olyan, hogy sztochasztika, ami valszám és statisztika, számítástudomány alapjaihoz még nem volt szerencsétlenségem, de rohadt nagy szívás az a tárgy is, formális nyelveket meg bonyolultságelméletet tömöríti egybe.
2012. febr. 26. 22:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon biztató :S :D
2012. febr. 26. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
hát hármas matekkal ne menj erre a szakra...
2012. febr. 26. 22:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor már csak reménykedjek, hogy ne vegyenek fel erre, hanem arra, ami előrébb áll... :S szuper ;)
2012. febr. 26. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a matek érettségit kötelezően nézik ehhez a szakhoz, és az alapján számítanak pontokat. Szóval, szerintem kell hozzá.
2012. febr. 27. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként, nem feltétlen szívod meg, ha bekerülsz, mindenre van példa az egyetemen, szóval ezen ne görcsölj.
2012. febr. 27. 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:
hát én a helyedben nem izgulnék, ha ide vesznek fel, max nem iratkozol be, elmész egy-két évre külföldre dolgozni, nyelvet tanulni.
2012. febr. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!