Mért nem tudom megtanulni a történelmet?
semmi mással nincs bajom, minden más érettségi tantárgyból megvan a 3mas ( matekból még versenyre is megyek!)
de a törivel nem tudok mit kezdeni, nem értem, nem érdekel, utálom
a tanár se a legjobb, lediktálja amit akar, a többit tanuld meg a könyvből, (6oldal + füzet egyik napról a másikra!)
az osztály meg egy külön élmény, nem lehet érteni mit mond a tanár mert mindenki kiabál, és ekkor jön a kollektív büntetés, mindenki egyest kap vagy dogát ír... pedig én meg se szólalok, próbálok figyelni
16/l
szakközép
most ott hogy megint témzáró lesz,
az ókori rómából
Bar baromi régi a kérdés de hatha. Milett?
14 evvel ezelőtt nekem is az volt a legnagyobb gondom hogy meg gogok bukni toribol nem lesz meg az erettsegin
1-2esekkel mentem vegig töribol a gimiben. Annak ellenére hogy matekbol 4-5ös voltam. Aztán jött az erettsegi. Nagyon kesziltem ra ugy mint amugx mindig minden dogara. Beultem megirtam, ugyereztem semmit sem tudok,elsőnek jöttem ki a töri érettsegiröl az evfolyamban. Pechemre összefutottam az igazgatóval aki leüvöltötte a hajam hogy mitkepzelek,biztos ez is alig lesz meg kettes mertnem ulok es gondolkodok ott felette meg van 20 perc. Ó igen,ő volt a töritanarom. Megmondtam neki, hogy már nem birtam tovább húzni az időt úgxéreztem ha valamit beleírok csak megjobban elrontom.
Sirtam kegyetlenül. Tenyleg gimiben bukdacsoltam feleveket mindig bebuktam ev vegere 2 es. Igy indultam az érettséginek.
Es képzeljétek ,az írásbelim 3 as lett. De annyimindent kíhúzott lattam ,felponzozott volt amire nem adta meg mert nem ug, irtam le pedig a valasz lenyegében jó volt. 56%. Pedig bukdacsoltam. Akkor jöttem rá. Ha nem vagy szimpatikus valakinek tanulhatsz akarmilyen jól.
A szóbelimet is lehúzta. Konkretan belem folytotta a szót. Ha a vizsgabiztos nem veszi el a papirom uj tetelt huzat. Ugyanis leirtam mindent amit tudtam es kb a 2. Mondatnal atvette az iranyitast azzal hogx "na igen de ne felejetse ki a... " és elkezdte szinte tartott egy tori orat, kerdezgetett en mar azt se tudtam hol tartunk nem mertem megszolalni.. leszegett fejjel ultem es csak annyit mondtam hogy nem tudom. Aztan aztmondta odafordulva a vizsgabiztoshoz hogy na milegyen elég lesz vagy húzza az ujat? Erre a vizsgabiztos aztmondta adjam oda a papirt nem hiszi el hogy csak ennyit tudtam. Atolvasta. Majd aztmondta mehetek. Nem kellett uj tetelt huzni. Bögve mentem ki. 56% . Ennyi lett a töri erettségim. Ez 1 pont híjan 4 es volt akkor ha jól emlekszem a ponthatarokra.
Inkabb törimagolas helyett ültem volna rá a matekra jobban akkor az is meglett volna 5 ös. (Annal is lecsusztam az 5 ösröl par ponttal. Erős 4es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!