Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megtanulni a...

Hogyan tudnám megtanulni a történelmet?

Figyelt kérdés

Egyszerüen (tudom, h hosszú ü, de nincs a gépemen.:'D) nem megy..leülök elkezdem ülök már vagy fél órája és olvasom, de semmit nem jegyzek meg annnyira nem szeretem. Viszont heti 3 óránk lesz mostantól.

Segítsetek légyszi, mert én tényleg meg akarom tanulni.

Köszi.(:

15/L

2012. jan. 22. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogd fel úgy, mintha mese lenne. Egyszerre csak pár mondatot olvass el, többször egymás után és utána próbáld meg visszamondani magadnak. Aztán lépj tovább egy következő részre és így haladj végig, a végén pedig már az egészet elmondod. Jah és próbálj meg óráról órára tanulni, sokkal könnyebb úgy a végén a témazáróra készülni. 19/L
2012. jan. 22. 09:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez tényleg jó ötlet.:)
2012. jan. 22. 10:17
 3/8 RockyCellar válasza:
Szerintem amikor olvasod közben húzd alá ami neked fontosnak tűnik azután ha akarod olvasd el még egyszer. Ezután írd le füzetbe vagy puskaként amiket aláhúztál, én így csináltam és szinte mindig megjegyeztem nem lett mindig 5-ös de 3-as 4-es igen.
2012. jan. 28. 15:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam...:/
2012. jan. 28. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Gimibe jársz?
2012. jan. 28. 17:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Szakközépbe.
2012. jan. 29. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Az nem jó, Gimi a menő.
2012. jan. 29. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Mért az a menö?:O
2012. febr. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!