Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvin érdemes adni az önismer...

Felvin érdemes adni az önismereti tesztek eredményeire?

Figyelt kérdés

A "Melyik szakok és foglalkozások passzolnak hozzám?" c. részre gondolok,amikor kiad Hozzám illő szakokat...

Vagy tudnátok ajánlani valós értékekkel bíró oldalt,ami segítene tesztekkel a döntésben? Igazán?

2012. febr. 16. 15:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Már komolyan rosszul vagyok attól,hogy nem tudok dönteni. Mi lesz,hogy lesz a jó...
2012. febr. 16. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha valóban tisztában vagy az adottságaiddal, erősségeiddel és ezek tudatában töltöd ki a tesztet, akkor jó eredményt ad.

Én is csináltam anno, már a kérdésekre nem emlékszem, de ha pl azt kérdezik jó vezető lennél e, jól tudnál e irányítani, és rávágod, hogy persze, de közben nem vagy épp egy központi ember, vagy erős személyiség, akkor valószínűleg téves eredmény születhet... :)

Egyébként mik az elképzeléseid? Milyen tárgyakat kedvelsz?

Írj ezekről, hátha tudok tanácsot adni ( vagy bárki más is itt)

2012. febr. 16. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is jobban jársz, ha mástól kérsz tanácsot. Főleg olyantól, aki a felsőoktatásban van/nem rég végzett és lehetőleg nem túl elfogult. Én is szívesen segítek.
2012. febr. 16. 16:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok,nagyon szépen köszönöm!

Az utóbbi pár napban nem is tudom már,hogy hány kérdést tettem fel,a továbbtanulásommal kapcsolatos segítségkérés témakörében.:)

Már 5 éve érettségiztem,tehát inkább arról beszélnék akkor,hogy mi az ami érdekel, milyen szakmákban éreztem jól magam az elmúlt években,s elmondom azt is mi az elképzelésem a jövőmet tekintve.Így jó lesz?

Köszönöm!

2012. febr. 16. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Érdekel:

pszichológia-filozófia (csak ilyen témájú könyveket olvasok), tervezés(akár ruha akár lak), gyógynövények-szépségápolás(kísérletezek és pártolom a természetes hatóanyagokat), vállalkozás-kereskedelem(a meggyőzőképességemmel nincs probléma:>), kommunikáció-segítségnyújtás (úgy értem nagyon empatikus alkat vagyok és szívesen segítek az embereknek mondjuk egy beszélgetés alkalmával)

Kedvelt munkahelyek:

Szívesen dolgoztam Én a vendéglátásban és a kereskedelemben,nagy kedvvel voltam telefonközpontos is. Jó érzéssel dolgoztam tavaly egy általános iskolában pedagógus asszisztensként is.

Elképzeléseim:

A célom a jövőben egy saját kereskedelmi vállalkozás beindítása.

Ahhoz pedig pénz kell,ahhoz pedig egy jó diplomás fizetés.

Majd a későbbiekben leírom milyen szakokban gondolkodtam eddig,de kíváncsi vagyok,a leírtak alapján Ti mit ajánlanátok kedves segítőim!?:)

(A pontom kb.280) Köszi!

2012. febr. 16. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
280 az nagyon kevés, még költségtérítésesen is.... nem tudsz gyorsan nyelvvizsgázni? vagy még jelentkezhetsz érettségire is, csak fizetned kell érte! és idén biztos több lesz a ponthatár a tavalyihoz képest!!
2012. febr. 16. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Tényleg kevés a 280, ez így eléggé lecsökkenti a helyeket.

Egyébként elég széleskörű érdeklődésed van, ami jó dolog. :)

Viszont amik eszembe jutottak szakok, kb 400 pont körül vannak, de inkább több, szóval hiába írnám le.

Te milyeneket találtál?

2012. febr. 16. 20:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Én azért elég sokat találtam így is... Először várok ötleteket,aztán holnap már ígérem leírom,hogy én mely szakok közt vacilálok!
2012. febr. 16. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Oké,úgy látom a 3.válaszolóm és senki más már nem fog írni,akkor írom Én mikben gondolkodom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2012. febr. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!