Felvin érdemes adni az önismereti tesztek eredményeire?
A "Melyik szakok és foglalkozások passzolnak hozzám?" c. részre gondolok,amikor kiad Hozzám illő szakokat...
Vagy tudnátok ajánlani valós értékekkel bíró oldalt,ami segítene tesztekkel a döntésben? Igazán?
Ha valóban tisztában vagy az adottságaiddal, erősségeiddel és ezek tudatában töltöd ki a tesztet, akkor jó eredményt ad.
Én is csináltam anno, már a kérdésekre nem emlékszem, de ha pl azt kérdezik jó vezető lennél e, jól tudnál e irányítani, és rávágod, hogy persze, de közben nem vagy épp egy központi ember, vagy erős személyiség, akkor valószínűleg téves eredmény születhet... :)
Egyébként mik az elképzeléseid? Milyen tárgyakat kedvelsz?
Írj ezekről, hátha tudok tanácsot adni ( vagy bárki más is itt)
Nagyon kedvesek vagytok,nagyon szépen köszönöm!
Az utóbbi pár napban nem is tudom már,hogy hány kérdést tettem fel,a továbbtanulásommal kapcsolatos segítségkérés témakörében.:)
Már 5 éve érettségiztem,tehát inkább arról beszélnék akkor,hogy mi az ami érdekel, milyen szakmákban éreztem jól magam az elmúlt években,s elmondom azt is mi az elképzelésem a jövőmet tekintve.Így jó lesz?
Köszönöm!
Érdekel:
pszichológia-filozófia (csak ilyen témájú könyveket olvasok), tervezés(akár ruha akár lak), gyógynövények-szépségápolás(kísérletezek és pártolom a természetes hatóanyagokat), vállalkozás-kereskedelem(a meggyőzőképességemmel nincs probléma:>), kommunikáció-segítségnyújtás (úgy értem nagyon empatikus alkat vagyok és szívesen segítek az embereknek mondjuk egy beszélgetés alkalmával)
Kedvelt munkahelyek:
Szívesen dolgoztam Én a vendéglátásban és a kereskedelemben,nagy kedvvel voltam telefonközpontos is. Jó érzéssel dolgoztam tavaly egy általános iskolában pedagógus asszisztensként is.
Elképzeléseim:
A célom a jövőben egy saját kereskedelmi vállalkozás beindítása.
Ahhoz pedig pénz kell,ahhoz pedig egy jó diplomás fizetés.
Majd a későbbiekben leírom milyen szakokban gondolkodtam eddig,de kíváncsi vagyok,a leírtak alapján Ti mit ajánlanátok kedves segítőim!?:)
(A pontom kb.280) Köszi!
Tényleg kevés a 280, ez így eléggé lecsökkenti a helyeket.
Egyébként elég széleskörű érdeklődésed van, ami jó dolog. :)
Viszont amik eszembe jutottak szakok, kb 400 pont körül vannak, de inkább több, szóval hiába írnám le.
Te milyeneket találtál?
Oké,úgy látom a 3.válaszolóm és senki más már nem fog írni,akkor írom Én mikben gondolkodom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!