Tudnátok nekem valamilyen önismereti filmet ajánlani? Bármit ami optimizmusra, folytatásra sarkall?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jó passzban, nagyon elszúrtam valamit (vizsgával kapcsolatosan) és nagyon haragszom magamra, elment az önbizalmam is, s valahogy úgy érzem most semmi nem jó. Pedig ésszel tudom, hogy ez csak apróság és nem szabadna ennyire letörni miatta. Épp ezért szeretnék vhogy újra optimista lenni és erőt gyűjteni. Segítsetek kérlek!
19L
2012. febr. 8. 22:13
1/3 anonim válasza:
Mi a csudát tudunk a világról?
ez egy nagyon érdekes film. nézd meg :)
3/3 anonim válasza:
A szív bajnokai (The blind side), a kedvenc filmem, ha elmegy a kedvem az élettől, mindig megnézem, és utána mindig jobban érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!