Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél szünetet kér, mennyi esély van még a folytatásra? Főleg tapasztalatokat kérek
Három és fél éve vagyunk együtt, és a barátnőm kért egy hét szünetet. Azt mondja, hogy a munka és az újraérettségizés miatt egész nap gyomorgörcse van, és ezért nem kívánja a szexet, de úgy érzi szeret. Kérte, hogy egy hétig legyünk együtt, hogy rájöjjön, mit is érez valójában. Szerintetek?
Olyanoktól várnék választ, akik voltak hasonló helyzetben
20/f
Hát tapasztalat az, hogy szünet után szakítás jön.
Nálam egyébként az volt, hogy 1 hét szünet utána elmentem hozzá majd mondtam, hogy próbáljuk meg mégegyszer. 1 hétig megpróbáltuk majd barátnőm dobott. Ez volt 1 hónapja. Azóta nincs neki senki de engem sem akar.
20/F
Saját tapasztalat: szünet egyenlő szakítás.
Nekem 5 év után mondta ezt a barátom, és pár hónap után kiderült hogy azért akart szünetet kérni mert közben ő összejött az exével, csak ezt velem elfelejtette közölni. Engem meg hónapokig etetett hogy még szeret, csak most összezavarodott, idő és távolság kell neki...
Persze ez egyénfüggő, lehet a te esetedben tényleg távolságra, egy ksi magányra van szüksége.
Ezt kérte, ezt kell tenned.
Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha visszajön, örökre a tied marad, ha nem, sose volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!