A menstruáció elmaradása napján mekkora az esély, hogy már pozítívat mutat a teszt? Tapasztalatokat kérnék.
Az a helyzet, hogy ma kellene megjönnie (eddig még semmi jel) és csináltam ma reggel egy tesztet de sajnos negatívat mutatott.
Amúgy amikor én menstruálok már előtte kb. 1 héttel elkezd fájni a hasam és azt is érzem amikor megjön. De most semmit sem érzek, még ma sem. Nagyon remélem, hogy baba van a dologban, de ilynekor már nem kéne kimutatnia a tesztnek, hogy babás vagyok? Amúgy corax teszttel teszteltem (narancs színű).
Szia azért a mai negatívtól még ne keseredj el, van olyan, akinek csak pár nap késéssel lesz pozitív.
Szerintem ez teljesen egyénfüggő. nekem már előtte egy nappal erős pozi lett a Clearblue, valszleg nekem gyorsabban termelődött a HCG.
Egy barátnőm csak a harmadik napon tesztelt pozit, addig mind negatív lett.
Egy másik pedig egyáltalán nem tesztelt pozitívat, és mire az orvos látta, már hét hetes volt. Utána már nem próbálkozott a tesztekkel :)
Köszönöm a válaszokat.
Most úgy tervezem, hogy ha nem jön meg szerdáig akkor megpróbálkozok egy újabb teszttel.
További szép napot nektek és szorítsatok :) !
Szia, nekem másnap a Lily kimutatta a babát:)
Nemvárt napján nem volt nálam teszt, d elehet mutatta volna.
12htes kismama
Nálam a teszt már a menszesz előtt 3 nappal kimutatta.
Kinél mennyi a hcg szint....
Ma teszteltem lily-vel, de ma is negatív lett. Teljesen el vagyok kenődeve. :(
Amúgy a mensim még most sem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!