köszönöm kedves utolsó. igen, ilyen gondolatok vannak a fejemben, hogy komolyan fogom venni, mert az "életem múlik rajta", hogy tudok-e majd munkába állni, vagy sem.
2012. febr. 14. 09:27
32/40 anonim válasza:
Senki nem oltotta le. Csupán nem mind1, hogy milyen alapokkal megy később egyetemre, már ha bekerül. Ne ott kelljen szegénynek megismerkedni a legalapvetőbb matematikai összefüggésekkel és az informatikai dolgokkal. Akik gyenge alappal mennek azok hullanak ki elsőre, mert az egyetemen már senkit nem fognak az alap dolgokra megtanítani, azért járt középsuliba, hogy ott elsajátítsa.
2012. febr. 14. 09:28
33/40 A kérdező kommentje:
nade pl: programozást se fogják egyből úgy tanítani hogy írjál meg 1.órára valami futtatható állományt nem?
2012. febr. 14. 09:31
34/40 anonim válasza:
32
Ebben igazad van. Na de akkor mondjon le az egészről? Ugyan már... Ha nagyon akarja és szorgalmas lesz, akkor ugyanúgy fog neki menni, mint másoknak. Legfeljebb hétvégente nem bulizni fog járni, hanem a matekot fogja nyüstölni 1000-el. Minden csak akarat kérdése.
2012. febr. 14. 10:34
35/40 anonim válasza:
Persze, ez is teljesen stimmel. Ez már a kérdező döntése, hogy megpróbálja e most azzal a feltétellel, hogy többet kell behoznia, és a péntek esti tanulás sem lesz idegen tőle, vagy majd csak jövőre. Viszont épp azon gondolkodtam, hogy szerintem az is elég lenne, ha most megpróbálnád (már mint Te kérdező :D), akkor remélhetőleg felvesznek és nyáron próbálnád behozni a lemaradásod. Nem kell évet kihagynod és nem is lenne olyan nehéz az egyetemen sem. Én is nyáron tanultam, úgysem csináltam semmit és egy napi 2-3 óránál nem kellett több.
2012. febr. 14. 10:58
36/40 anonim válasza:
Na most ki oltott le kit?Mi csak segíteni akarunk neki!Ezért írtam a költségtérítéses képzést hogy ott van a legtöbb esélye sőt még a fáradtságot is vettem és utána néztem az elmúlt év ponthatárainak!Akkor miről is van szó?
2012. febr. 14. 12:04
37/40 anonim válasza:
Szerintem ez nem leoltás volt. Mert ugyanis a jelentkezési lapján nem az lesz feltüntetve, hogy " eddig nem nagyon vettem komolyan, de most már tanulni fogok" , hanem az eddigi eredményei.
2012. febr. 14. 13:27
38/40 anonim válasza:
na ez meg a másik
2012. febr. 14. 14:01
39/40 anonim válasza:
"Na most ki oltott le kit?Mi csak segíteni akarunk neki!"
Akinek nem inge...
2012. febr. 14. 14:05
40/40 anonim válasza:
"Mert ugyanis a jelentkezési lapján nem az lesz feltüntetve, hogy " eddig nem nagyon vettem komolyan, de most már tanulni fogok" , hanem az eddigi eredményei."
Ez így van. És? Azért mert nincsenek jó eredményei, már el kell könyvelni, hogy neked úgyse fog menni? Mint mondtam, minden csak akarat kérdése. Akik az orvosira járnak, nekik sincs két agyuk... Egyszerűen csak céltudatosak és mindent megtesznek azért a célért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!