Valaki segítsen már kiszámolni a pontjaimat pls (lány) HELP?
Figyelt kérdés
11 osztály:
matek: 2
magyar:4,3
töri:3
német3
infó:4
12.osztály
matek: 2
magyar:4,4
töri:3
német:3
infó:3
Érettségim
matek: 52%
infó 70%
(infós vonalon megyek tovább így csak ez a 2 tantárgy kell..)
köszi szépen előre is! ha kell még valami szólj!
2012. febr. 13. 19:35
11/40 anonim válasza:
többlet pontokkal. emelt szintű érettségi, nyelvvizsga, stb. szerintem ha nagyon menni akarsz alapképzésre, akkor mindenféleképpen írj javítót, mert így szinte semmi esélyed..:S
12/40 anonim válasza:
Nekem 462 van most, a középszintű informatikát 100%-ra csináltam, az emelt matekot 92%-ra. Angol középfokú nyelvvizsgám van. Most az OKTV 2. forduló eredeményét várom, ha bekerülök a döntőbe akkor esélyes az 500 pont.
13/40 anonim válasza:
emelt tantárgyból nem 100%ot írni.? hát....csalódásosososos kategória , de amúgy oaadnám neked a cambridge felsőfokom segíteni .p
14/40 anonim válasza:
Hát ez így sem lett jobb. 244 pont. Hanyagold a továbbtanulást, vagy írj javítót.
15/40 anonim válasza:
Komolyan ilyen eredményekkel akarsz tovább tanulni? :S Már bocs, de ez siralmas. Értem én, hogy sz*r a tanár meg a többi kifogás, de ha nem tanítottak semmit, akkor nem is tudsz semmit nagyjából... Infós szakon ennyi ésszel nem fogsz bennmaradni.
16/40 anonim válasza:
minimum kéne javító érettségizned matekból, mellette egy emelt info (vagy fordítva:D), esetleg egy nyelvvizsga és közben egy okj, a kiesett időre.
A felvin van egy pontszámító kalkulátor ott kiszámolják a pontjaidat :)
Nem vagyok nagyon jó matekos de középszinten meglett azért a 4-es, szerintem ha olyan szakra mész ahol fontos a matek és az info akkor az 52-70% nagyon kevés...
17/40 anonim válasza:
"Ha mindenképpen informatika vonalt akarsz, akkor a gazdaságinformatikát ajánlom, ott vannak lányok is(!), és a matek se annyira kemény. " ezt most láttam meg, igazi gyöngyszem... :))
18/40 A kérdező kommentje:
ezt miért írtad kedves utolsó
2012. febr. 13. 20:35
19/40 anonim válasza:
ha gazdaságinf. vagy mérnökinformatikus szakra akarsz menni 244 pontot viszel, ha pl. műszaki informatikai mérnökasszisztens szakot választod akkor 252pontod van!De a tavalyi ponthatár alapján: Dunaújvárosi Főiskola: A N A- 200pont még az államilag támogatott képzésre is van esélyed!Szerintem ad be államilag támogatottra, másodiknak meg egy költségtérítésest jelölj meg!
20/40 anonim válasza:
Amúgy meg nem is annyira gyengék ezek a jegyek ha nem akarsz nem kell újra érettségizned!Mindennek meg van az előnye és a hátránya!Lehet hogy bekerülsz az államilag támogatott képzésbe, de akkor ott van a tanulmányi szerződés ami nem túlságosan bizalom gerjesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!