Valaki segítsen már kiszámolni a pontjaimat pls (lány) HELP?
11 osztály:
matek: 2
magyar:4,3
töri:3
német3
infó:4
12.osztály
matek: 2
magyar:4,4
töri:3
német:3
infó:3
Érettségim
matek: 52%
infó 70%
(infós vonalon megyek tovább így csak ez a 2 tantárgy kell..)
köszi szépen előre is! ha kell még valami szólj!
mérnökinfóra, vagy gazdaságinfóra. tulajdonképpen nem is tudom, csak ezeket találtam az informatika területén :(((
pedig értek a gépekhez, de szar szakközépben tanultam sajnos :S
A mérnökinfót nagyon nagyon gondolod meg.
A matek 2-es megütötte a szemem, ha középszinten 2-es vagy matekból akkor szerintem a mérnöki szakokat hanyagold. Ráadásul ezt úgy mondom, hogy a középiskolai matek középszint az gyerekjáték. Az emelt szint is egyszerű, akinek van hozzá affinitása. Ha mindenképpen informatika vonalt akarsz, akkor a gazdaságinformatikát ajánlom, ott vannak lányok is, és a matek se annyira kemény. De ha mérnökinfóra így elmész, akkor kötve hiszem hogy lazán mennek majd a vizsgáid, éveket gondolom nem akarsz elpazarolni, és vért sem akarsz izzadni a matekkal.
Kellene a többi érettségi tárgyad eredménye is.
Mert duplázással csak 244 pont jön ki. Ne haragudj, de ezzel nem kellene továbbtanulni.
De mellékesen megjegyzem, hogy ha a pontjaidat sem tudod kiszámolni, akkor tényleg nem érdemes fősulira/egyetemre menni.
további eredmények:
érettségi:
magyar: 56%
matek: 52%
Töri: 40%
Német: 42%
Infó:70%
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!