Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem értem, a BME-n ez hogy lehet?

Nem értem, a BME-n ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Nézegettem a mesterképzéseket, és láttam, hogy a BME-n van pszichológia mesterképzés (GTK-n)

Nem értem, hiszen alapvetően műszaki egyetem, GT kara is van, innen menne a képzés. de a pszichológia hogy kerül ide?

Amúgy milyen a képzés, színvonalas lehet?

2012. febr. 13. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert a GT kar az gazdaság- és társadalomtudományi kar. a szakon pedig választható a munka és szervezetpszichológia, ami közelebb áll a társadalomtudományhoz. amúgy én se nagyon értem hogy hogy kerül ide, de pont annyi köze van a műszakihoz mint a gazdaságtudománynak :)

Járnak ide ismerőseim, és szerintem színvonalas a képzés, azt hiszem, hogy a munka és szervezetpszicho. nincs is máshol.

2012. febr. 13. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Mit mondanak az ismerőseid, megéri elvégezni? Nézegettem felvi.hu-n de nem láttam, hogy indult volna most évben/múlt évben pszichológia mesterképzésen. De lehet csak én nem találom. A szakkeresővel viszont kihozta.

Érdemes szerinted akkor elvégezni?

2012. febr. 13. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nézd, nem vagyok kompetens az ügyben, mert műszaki pályán tanulok, de ha érdekel a munka-és szervezetpszichológia (pl. HR-es lehetsz így), akkor menj ide, mert ezt máshol nem tudod tanulni. Akkor megéri.
2012. febr. 13. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
És ehhez kell pszichológia alapképzés is? Mármint ahhoz hogy elvégezzem a pszichológia mestert logikusnak tűnik hogy legyen pszicho alapom is. De az nincs a BME-n. Ezért furcsa.
2012. febr. 14. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
az tényleg nincs. de kell hozzá a pszicho BA.
2012. febr. 14. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!