Nem értem, a BME-n ez hogy lehet?
Nézegettem a mesterképzéseket, és láttam, hogy a BME-n van pszichológia mesterképzés (GTK-n)
Nem értem, hiszen alapvetően műszaki egyetem, GT kara is van, innen menne a képzés. de a pszichológia hogy kerül ide?
Amúgy milyen a képzés, színvonalas lehet?
Azért, mert a GT kar az gazdaság- és társadalomtudományi kar. a szakon pedig választható a munka és szervezetpszichológia, ami közelebb áll a társadalomtudományhoz. amúgy én se nagyon értem hogy hogy kerül ide, de pont annyi köze van a műszakihoz mint a gazdaságtudománynak :)
Járnak ide ismerőseim, és szerintem színvonalas a képzés, azt hiszem, hogy a munka és szervezetpszicho. nincs is máshol.
Köszönöm a választ!
Mit mondanak az ismerőseid, megéri elvégezni? Nézegettem felvi.hu-n de nem láttam, hogy indult volna most évben/múlt évben pszichológia mesterképzésen. De lehet csak én nem találom. A szakkeresővel viszont kihozta.
Érdemes szerinted akkor elvégezni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!