Hogyan tudok elfogadtatni tárgyat?
Sziasztok! Mérnökinfo hallgató vagyok Bme-n, viszont felvételizni fogok ismét Bme-re gépészmérnökire.
Van néhány elvégzett tárgyam a mérnökinforol, fizika, analízis, stb, amik megtalálhatóak gépészen is. Tvsz szerint 75%ban kell egyeznie az elfogadtatandó tárgynak a mintatervben szereplővel, viszont ennél többet nem tudtam meg a dékáni hivatalban és a kth-nál sem.
Mi alapján egyeznek a tárgyak? Van erre esetleg valamilyen táblázat? Tárgyadatlapokat is olvastam, ott se találtam semmi hasznosat. Melyik tárgyat melyikként próbáljam meg elfogadtatni? Jár valamilyen hátránnyal, ha nem fogadnak el egy tárgyat? Megpróbálhatok két tárgyat is megfeleltetni a gépész mintatervben szereplőnek (pl analízist is és bsz-t is mint matematika g1)? Köszönöm a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!