Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan győzzem meg az anyámat...

Hogyan győzzem meg az anyámat arról, hogy szakképzőbe mehessek?

Figyelt kérdés
apámnak nincs vele gondja,a jegyeim nem a legjobbak,de nem is túl rosszak,(3-4)anyám viszont hallani sem akar róla,szakács szeretnék lenni,mit csináljak?

2012. febr. 5. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért anyukád mit szeretne?
2012. febr. 5. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
amit szeretnél azt csináld.ebbe ne a szüleid döntsenek
2012. febr. 5. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is előbb érettségizned kéné és alapból vendéglátóba menned ahol érettségi után maradhatsz és meglesz a szakmád is.
2012. febr. 5. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1vagyok csak lefagytam

Szóval öcsém is szakácsnak tanul.

Először is azt szoktam mondani, ez az egyik legjobb szakma,erre mindig szükség lesz-ha háború lesz a világban, a katonaságra akkor is főzni kell, ha luxus akkor is főzni kell. Csinálhatod alkalmazottként és vállalkozóként is, itthon és külföldön is.

Ha anyukád diplomát akar-bár nem tudom minek-később még mehetsz a vendéglátóipari főiskolára.

Ahova az öcsém jár, ott egy helyen van a szakiskola és a szakközépiskola, utóbbi ugye érettségit is ad,az előbbi csak szakmát. De ha az egyikbe felvesznek van lehetőség az átjelentkezésre,ha jobb vagy rosszabb tanuló vagy!

Mond el ezeket anyudnak, mi baja lehet még?

2012. febr. 5. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem legjobb a szakközép lesz. Mindenképpen szerezd meg az érettségit lehet hogy anyud is ezt akarja előtte aztán ráérsz szakmát tanulni. A gimibe az a baj hogy ott legtöbbször nagyok a követelmények és nem biztos hogy sikerülni fog az érettségid úgy ahogyan szeretnéd. Viszont szakközépbe nem veszik annyira komolyan, jól is sikerülhet és szakmád is lehet közbe.
2012. febr. 5. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj az anyukád a diplomát akarja ,akkor engedelmeskedj neki. Sok szülő a diplomában hisz, utána nem tudd elhelyezkedni a fia, akkor meg les.
2012. márc. 2. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!