Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elég 3 hónap az emelt matekra?

Elég 3 hónap az emelt matekra?

Figyelt kérdés

Most kezdtük el alapórán a rendszerező összefoglalást, és még faktos is vagyok. Ami azt jelenti, hogy tavaly óra heti 3+2 matek órám van. Csak ugye az a probléma, hogy közép szintre készítenek fel.

A mai napon erősítették meg azt, hogy ahová szeretnék jelentkezni (csak egy helyet tudok bejelölni, mert csak az az egy tetszik), oda matek vagy fizika emelt kell. Fizikából tavaly tettem le a középszintűt, és 85%-os lett. De idén már nem vagyok faktos, tehát az azt jelenti, hogy már fél éve nem tanultam fizikát (mivel 12.-ben nincs), tehát abból előnytelen lenni, és amúgy sem akarom lerontani a középszintűt.

3 hónapom maradt a felkészülésre. Nem tudom hogy elég-e ennyi idő. Lehet hogy megkérek a suliban egy pár matek tanárt, hogy heti 2-3 napon segítsenek, de az is lehet hogy külön matektanárhoz fogok járni. Nem tudom... A továbbtanulási reményeim a romokban...

2012. jan. 26. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Inkább matek emelt, mint a fizika, ha a lehetőségeidet nézzük. 3 hónap elég, de akkor tényleg nagyon intenzíven kell tanulnod. Sajnos eléggé különbözik az emelt a középszintűtől, de mint általában mindenhol, itt is vannak bizonyos feladattípusok, amiket ha megértesz, akkor nem lesz probléma. Csak be kell gyakorolni, és menni fog.
2012. jan. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!