Szerintetek meg merjem csinálni?
Jövőre fogok érettségizni, addigra meglrsz a német nyelvvizsga is és jelentkeznék egy osztrák egyetemre. Ha lehet halasztanék 1-2évet addig itthon megvsinálok egy okj-s képzést. Ezután elvégzem az osztrák egyetemet.
Külföldi diplomával itthon is tudok érvényesülni?
A pénzzel meg a kint éléssel ne foglalkozzatok mert tesóm és a férje már kint vannak fél éve tehát lenne hol laknom és hálistennek nincsenek kölcsöneink meg anyagi problémáink.
Biztos lehet érvényesülni itthon is, csak a gondolatmenet szerintem 2 helyen is rossz.
Mert a többség pont fordítva van, azon küzd, hogy minél előbb külföldön élhessen, ott dolgozhasson, boldogabb élete legyen, mint ebben a "csodaországban", ami most itt van. Te pedig külföldön akarsz tanulni, és utána Magyarországra hazajönni??
Az 1-2 éves OKJ képzés Magyarországon pedig időpocsékolás. Milyen célból halasztanál? Hogy nyelvet tanulj addig? Mert akkor menj ki inkább Ausztriába és ott dolgozz, vagy menj ki au-pairnek Németországba vagy ilyesmi...
De ha a nyelvtudás már megvan, a pénz és a lakhatás sem akadály, ahogy te mondod, akkor most csak azért várni még plusz 2 évet, hogy OKJ papírom legyen MAgyarországról... hát ez is egy kicsit logikátlannak tűnik, legalábbis nekem.
Mi az az au peir?
Nem akarok itthonn dolgozni csak ha véletlenül úgy alakulna
Ja oké... már kezdtem azt hinni, hogy neked az a célod, hogy a külföldi diploma után hazagyere.
Az au-pair a gyerekekre vigyáz, házimunkába segít egy külföldi családnál, ált. 1 évig, közben zsebpénzt kap, nyelvet tanul.. Lányoknak nyilván nagyobb esélyük van ilyen munkákat találni, de fiúként sem lehetetlen.
Simán nyárra nem lehet? Még van 1 évem tehát nyáron mehetnék
Am 18fiu vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!