Maria Romed mennyire jó teszt? Meg merjem csinálni vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Már megjött az együttlét óta egyszer (csak petting volt) de aggódtam. Csináltam Gabriel tesztet ami negatív lett és estére lett egy jól látható szürke második csíkom de át volt ázva az egész szóval nega lett. Most viszont felmerült bennem a gyanú, hogy mi van ha mégis? Vettem egy Maria Romed nevű tesztet. Sok rosszat hallottam már róla. Szerintetek inkább cseréltessem ki holnap vagy végezzem el? Nem akarok idegeskedni ha false pozi lenne. :S2011. jan. 6. 18:06
1/4 anonim válasza:
Ha nem bízol benne, inkább cseréltesd ki. Gondold el, ha megint fura csíkod lesz, mit teszel? Ha meg negatív lesz, elhiszed? Akkor másfajta tesztet használsz úgyis szerintem, mikor megismétled.
2/4 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem jó az a teszt. Nekem többször mutatott két csíkosat és egyszer sem volt semmi. Ha lehetne én tuti kicseréltetném.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem csinálom meg mert egyszer anyukámnak is false pozitívat mutatott :) Amúgy szerintetek mennyi esélyem van a terhességre?
2011. jan. 6. 18:52
4/4 anonim válasza:
Igen, szerintem abszolút jó a Romed terhességi gyorsteszt.
Pontos, megbízható, tök egyszerű és kimutatja az eredményt néhány perc alatt...
Jók a tapasztalatok.
Sokat javult a minősége az évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!