SZTE-ÁJK-n a meghirdetett 90 fős keretszámban már benne van az önköltséges férőhelyek száma is vagy az plusszba jön még rá?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 17:34
1/6 anonim válasza:
Az SZTE nem kapott teljes ösztöndíjas helyeket, így az a 90 fő csak a felvehető önköltségesek száma.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem, hiszen ebben a tájékoztatóban a 13. oldalon az államilag támogatottak vannak egy táblázatban, és 90 fő van írva.
2012. jan. 25. 18:23
3/6 anonim válasza:
Azért mert rossz helyen nézed! Te az alapképzéseknél nézed, a jogász pedig osztatlan. Menj egy kicsit jobbra ahol a fejlécre ez van írva: Egységes, osztatlan
képzés, teljes
támogatásban részesülők
létszáma
Ha ott nézed, látod hogy a ppke-hez 50 és az eltéhez is 50 van írva. A többi meg üres.
4/6 A kérdező kommentje:
igazából a munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási szakra gondoltam, azt tudom, hogy jogász csak fizetős lesz.
2012. jan. 25. 18:36
5/6 anonim válasza:
Ja bocsi, akkor a kérdésedre a válasz: szerintem nincs benne az önköltséges. Végülis az van odaírva hogy "teljes támogatásban részesülők"...
6/6 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm és az mitől függ, hogy hány embert vesznek fel fizetősre?
2012. jan. 25. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!