Ha a meghirdetett időpontban nem tudom beírattatni az indexembe a jegyet, akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Neptunba kaptam üzenetet, hogy mikor írják be a jegyet, ami nekem nem jó. a legtöbb tantárgyamnál több időpont is rendelkezésünkre áll, itt nem. Ha nem tudok megjelenni abban az időpontban akkor utána már fizetnem kell vagy be sem írják?2010. dec. 25. 11:17
1/3 anonim válasza:
nálatok még van index?
:S
Elvileg amúgy a következő félév elejjéig lehet beíratni, és lezáratni az indexet..
Szóval addig még lesz időd.
3/3 anonim válasza:
egyrészt a vizsgaidőszak végéig bármikor beírathatod, csak ugye egyeztetned kell a tanárral, hogy legyen bent akkor.
másrészt a tanárok kötelesek minimum 3 időpontot megadni jegybeíratásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!