Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 340 pont elég lesz a BGF...

340 pont elég lesz a BGF gazd. Menedzsmentre?

Figyelt kérdés
Eddig alacsonyak voltak a ponthatárok költségesen (tavaly pl. 229 de államin 401)a változások miatt sokat fog ez emelkedni?úgy hallottam nem lesz állami csak önköltséges,már bánom hogy nem jelentkeztem hamarabb...
2012. jan. 25. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

államin tuti, hogy nagyon sok lesz a pont (bár nem tudom ez a szak ebben a suliban kap e egyáltalán állami helyet)

a költséges szerintem nagyon sokkal nem fog nőni... bár ez a 340 necces egy kicsit.

2012. jan. 25. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
állami nem lesz sehol
2012. jan. 25. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
költségesen nem éri meg magas ponthatárt meghatározni, mert aki csak 229 pontot ért el, lehet, hogy nem tudja végig csinálni a képzést de fizet egy csomó pénzt (utóvizsga stb.) szóval szerintem elég lesz.
2012. jan. 25. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem azon múlik hogy megéri e,van egy keretszám nem?ha sokan magas ponttal jelentkeznek akkor azokat veszik fel.attól félek hogy most többen,jobb eredményekkel fognak jelentkezni költségesre az új törvények miatt és emiatt nem férek majd be
2012. jan. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!