Ennyi pont elég egy gimnáziumba?
Figyelt kérdés
A 7. évvégi és a 8. félévi jegyeim alapján a hozott pontom a maximális 50/50 pont, az írásbeli 60/100 pontot értem el, még lenne egy szóbelim, ami szintén 50 pontos. Mennyi a valószínűsége annak, hogy felvennének engem még egy gimibe?2012. jan. 25. 12:36
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik gimnáziumról beszélünk.
2/5 Andizsuzsi válasza:
Szerintem van esélyed. Itt a gyikon is olvashatod, nagyon rosszak lettek az idén a felvételik, különösen a matekok. Ez a hatvan pont nem nagyon acélos, de azért nem olyan nagyon elkeserítő. Igyekezz a szóbelin minél jobban teljesíteni.
3/5 anonim válasza:
Egy jobb gimnáziumba kevés 60 pont,egy közepesbe elég lehet.
4/5 anonim válasza:
én egy közepesbe járok és tavaly 15 pontos volt a matekom, viszont a szóbelim mindent vitt. és 3 egész valamennyi voltam félvélkor tavaly. mondjuk most buktam.
5/5 alonsocska válasza:
Melyik suliba jársz( aki az utolsó kommentet ira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!