Szerintetek bejuthatok a Török Ignác Gimibe így?

Figyelt kérdés
Kb. olyan 75 pontosra írtam meg a központit + színötös félévim van. A szóbelit ugye még nem tudom...szerintetek mennyi esélyem van?? Amúgy angol specre szeretnék menni.:)
2012. jan. 21. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó esélyed van! Nyugiiii :))))
2012. jan. 21. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is idejárok, anno 65tel felvettek :D
2012. jan. 21. 20:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Huhh..kicsit megnyugodtam. Pláne, hogy volt egy feladat ami miatt sokat vesztettem matekból://

De most megnyugtattatok:) köszönöm:D

2012. jan. 21. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

A szóbelitől se kell tartanod.:) Egy eléggé béna témát, (azt hiszem közlekedés) kaptam. A tanárnő látta rajtam hogy nem örülök túlságosan. Néhány dolgot kérdezett a közlekedésről, de áttértünk a családra, hobbykra. :D

Szóval nagyon kedvesek a tanárok :))

2012. jan. 21. 21:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Reménykedek, mert mindenképp oda szeretnék menni!
2012. jan. 22. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
A furcsa pillanat, mikor a volt sulidat meglátod Gyakorin. :D Nem tudom, bejutsz-e, én 5.ben mentem, régen volt. Jó suli. Élvezd ki. ;)
2012. jan. 24. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem hogy ha szín 5öd van akkor hogy lett csak 75ös a központi? sokat nyaliztál tanároknak?
2012. jan. 31. 23:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem , nem nyaliztam! Amúgy meg kb-ra mondtam a pontot, de közrejátszott az is, hogy túlságosan rágörcsöltem a felvételire, és sajnos alapvető primitív hibákat követtem el. Amiért írtó mérges vagyok magamra!! Túl sokat tulajdonítottam ennek az egésznek, ennyi.
2012. febr. 4. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nem tudom,mégis mit képzelsz magadról..

Én 8 éve kitűnő vagyok,a központim mégis 70 pontos lett.Mert tudod vannak olyan típusú emberek,akik TÚLIZGULJÁK ilyen helyzetekben magukat.

2014. júl. 7. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
leszarom
2014. júl. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!