Mennyire nehéz bekerülni a debreceni Kossuth gimibe?
Ország legjobb gimijei között van,tehát nyilván erős.Nem olyan könnyű bekerülni,ismerőseim csak kitűnőként próbáltak bejutni.
De egyébként ugyanilyen jó a TÁG,Fazekas is.
A TÁG nincs ilyen jó, a fazekasba meg már előre behívják a gyereket, és a reálra van beállva (főleg).
A kossuth-ba is elég nehéz bekerülni, jó jegyek kellenek hozzá és (persze szigorúan a pletykák szerint) némi pénz is szükségeltetik.
Szerintem a sorrend: Fazekas, Kossuth, TÁG
1. vagyok
Istenem,ez irtó gáz,ahogy egyesek lehúzzák egymás suliját...
TÁG-ba járok,több Kossuthos és Fazekasos ismerősöm van,tehát pontosan ismerem a tanítást és a rangsori tényállást is.
És hiába van ellentét meg versengés a Kossuth és köztünk,attól én még elismerem,de te valószínűleg egy Fazekasos vagy.
Ha már itt tartunk,akkor:
TÁG:info és bio-kém oktatás 10/10
Kossuth:matek és biosz 10/10
Fazekas:matek 10/9 ; nyelv 10/7
(csak azért is.)
Be lehet jutni, ha jól írtad meg a felvételit és a szóbelin is jól szerepelsz :D Sok szerencsét! :)
És tényleg csak ajánlani tudom.
felvettek?
amugy a masodiknak uzenem,hogy nem kell penz...ha tehetséges valaki,nem kell lefizetni senkit.nevetseges
1. válaszoló! Kossuth matek-biosz 10/10
Fazekas matek 10/9
Hol élsz te ember?? Mert anny biztos hogy nagyon nem tudod reálisan (mindkét értelemben)látni a dolgokat. A Kossuthba 10 év alatt nem nincs annyi OKTV van más versenyeredmény mint a Fazekasban csak tavaly. De azt meg kell hagyni hogy a Kossuth is jó pl. 3 éve túl kevés gyerek jelentkezett és mindenkit fel kellet venniük. És csodálkoznak, hogy miért nem jönnek az eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!