Debreceni Egyetemisták! Milyen nehéz bekerülni a Kossuth kollégiumba?
És ti a kolesz+kaja+utazás,stb. Mennyit szoktatok költeni havonta?
És mikor jelentkeztetek a koliba mijen volt az anyagi és egyébb helyzetetek?
És mi alapján veszik fel az embereket?
A Kossuth elég erős oda szinte a tökéletes kis zsenigyerekek járnak:) Akik már szinte tökéletes angoltudással kerülnek be 9.-be...
Tudom mivel több ismerősöm is odajár/odajárt.És nem bántásképpen de ilyen helyesírással...(miJen)..nemtudom: D
Az anyagi helyzetnek elég jónak kell lenni szintén.De sok szerencsét:)
Előző: Nem a Kossuth gimiről van, ahova én is jártam, hanem az egyetem egyetemistáknak való kolijáról. A Nagykossuthnak (gimi) pedig nincs kolija.
A kérdező pedig hiába kérdezi meg naponta, ha eddig nem érkezett rá válasz, valszeg ezután sem fog.
Amúgy köszönöm a megtisztelő címeket: "tökéletes, kis zsenigyerekek, tökéletes angoltudással" :D :D
Anyagi helyzetet kifejtenéd? Mennyi most egy hely egy kossuthos osztályban? :D
Úgy van ahogy a 2. mondja.
Én az egyetem kolijára gondoltam.
ha most leszel elsőéves, akk szociális, egészségügyi helyzetet, távolságot vesznek figyelembe,de a tanulmányi átlagot még nem
én is most fogok kezdeni, jóval átlagon aluli szociális helyzettel.. a kollégiumi szobák ára függ magától a kolitól, hány ágyas szoba stb (karonként más-más), 9-30ezerig terjed kb. nyilván még az utazási költség, kaja jön a kiadásokhoz havonta, meg az éppen aktuális fizetnivalók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!