Szerintetek? Felvesznek?
Figyelt kérdés
felvesznek egy jobb gimibe?
100-ból 60 pontot viszek a felvételivel.50-ből 45 pontot a tanulmányi eredménnyel és elbeszélgetés is -ből 45. szóval 200-ból 150 pont.
2012. jan. 21. 17:17
2/13 anonim válasza:
Ez a mostani matek felvételi feladatlap. Borzalmasan lett összeállítva. Ilyen szart még senki nem kapott szerintem mint mi....
3/13 anonim válasza:
A 2010-es matekot nézd meg,na az a nem kutya..
4/13 anonim válasza:
Hát éppen ez az, az sokkal könnyebb volt. Nem rétem mit szórakoznak itt velünk hogy beraknak ilyeneket, azért ez már kicsit dühíti az embert..Sőt lineáris függvényt 9.-ben tanítják meg a diákoknak jobban.
5/13 anonim válasza:
Megnéztem a mostanit,nagyon könnyű.
6/13 A kérdező kommentje:
igen ez nagyon nehéz volt:SS utolsó válaszoló:megnézném hány pontosra csinálnád;)
2012. jan. 21. 18:50
7/13 anonim válasza:
Édes szívem, könnyű úgy ha megnézed. Mi nem nézhettük meg, azt se tudtuk mit kapunk bármi benne lehetett. Sajnos szomorú hogy ilyeneket raknak elénk, szar az oktatás, minden szar úgy ahogy van. Pláne beleraknak olyat amit még egy nyolcadikos se vett. Hol az igazság? (Nem Magyarországon az biztos.) Én jól felrúgnám azokat akik ezeket most összeállították.
8/13 anonim válasza:
7. kommentelő! Ne édes szívemezzél,mert én sem hívtalak nyomorék csicskámnak!;)
10.-es vagyok,és hidd el...50 pontosra csinálnám.Igen,tudom,ez a 2 év sokat számít.De szerintem mégis akad ennél nehezebb matek az eddigiek közül.
9/13 anonim válasza:
Akkor meg képzeld magad most a mi helyünkbe.Ha te tizedikes vagy örülnék annak ha kapnál olyan feladatot amit nem is tanultál, mondjuk egy 12.-eset? Na? Akkor legyen neked is nagy a szád ha megtudnád oldani, mondani könnyű.Csinálni, nah azt már nem ;)
10/13 anonim válasza:
Amúgy igaz, hogy a matek nagyon nehéz volt, ráadásul sok ismerősömet kérdezgettem, és sorra mondták (négyes, ötös matekosok), hogy ők ilyet még nem vettek/nem tudták rendesen. Lehetett volna könnyebb is szerintem, vagy az idő egy picivel hosszabb. Olyan volt, mint egy versenyfutás. Izgulsz is, a feladatok is nehéznek tűnnek első látásra, bepánikolsz, stb. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!