Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem lett túl jó a félévim 3,5...

Nem lett túl jó a félévim 3,5 - 3,6 körül leszek. És hogy felvesznek-e mondjuk a Kinizsibe Kaposváron? :/

Figyelt kérdés
És hogy ha a Kinizsibe esetleg felvesznek akkor le éretségizek, és utána valmilyen suliba elmennek hogy nem-e tudtok ilyet? És nem szeretnék olyat hogy 4-5 évig kéne tanulni hanem mondjuk 1-2!!A válaszotokat előre köszönöm!!:))
2012. jan. 16. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyere fel pestre, senki sem hallott arról az oskoláról!!

Menjél a Fazekasba, annál alább ne add! ;)

Amúgy ha már ennyire gyengeképességű vagy örülj, ha 4-5 évet tanulhatsz mert 1-2 év alatt bexarnál ha meg kéne tanulnod a 4 éves anyagot!

2012. jan. 16. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem úgy értettem és szerintem Somogy megyéből majd csak azért fel megyek Pestre mert ott olyan iskolák vannak! Lehet hogy Te okos vagy csak tudod ahogy egyszer lent úgy egyszer fent! Hamár úgy odavágod magad mert nem vagyok túl okos ésn egy értelmes kérdést tettem fel szerintem és nem így kéne válaszolni!;)
2012. jan. 16. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Kinizsibe persze hogy felvesznek.
2012. jan. 17. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Az milyen

suli ?

2019. febr. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!