Ezzel az átlaggal felvesznek?
Figyelt kérdés
8.-os vagyok és az Eötvös József Gimnázium humán osztályát jelölöm elsőnek.Az átlagom 4.1.Csináltam egy csomó magyar felvételi feladatsort,49-50 pont körül sikerültek(a tehetséggondozó is),a matek meg 40 pont körül van.2012. jan. 19. 22:11
2/8 anonim válasza:
Szegedi vagy? Ilyen pontokkal szerintem megjelölhetsz valami erősebb gimit is, pl.: Deák. :) Én is 8-os vagyok, remélem jól sikerül a központi :D
3/8 anonim válasza:
Simán felvesznek. ;)
Bárcsak elérnék 90 pontot...jajj, már a 70-nek is örülni fogok. :(
De persze azért nem bánnám ha 80 körül lenne, csakhogy sok esélyt nem látok, bár ha elérnék 50 pontot magyarból és 30at matekból.. jó is lenne. :D
4/8 A kérdező kommentje:
budapesti vagyok
2012. jan. 20. 07:55
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2012. jan. 20. 07:57
6/8 anonim válasza:
Eötvösbe jártam...nem hiszem, hogy felvennének, a legtöbb évfolyamtársamnak 4.5 fölött volt az általános iskolai átlaga, sokuknak nyelvvizsgája is volt már. Külön felvételi van az Eötvösben még mindig ha jól tudom, ha magyarból mész, akkor nem elég a felvételi feladatsor, hanem külön könyvet is kapsz, amit ki kell olvasnod, és abból is kérdeznek. Anno még így volt. És számíts rá, hogy kemény lesz, ha felvesznek.
7/8 anonim válasza:
4.1-es átlaggal az Eötvösbe?:|||||| Micsoda? Apáczai szintű az a gimnázium, gyermekem:D
8/8 anonim válasza:
nekem 4.2 körül van az átlagom, és 6.nak jelölöm meg.. mondjuk én gimnáziumba járok már 4 éve ami elég kemény szerintem ezt azért figyelembe kéne venni.. sztem ha jó lesz a központid felvesznek. de attól is függ ki hogy teljesít hányan vannak előtted,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!